Brancheloket Transport Loket voor alle zorggerelateerde
verzekeringen en arbodienstverlening.

Advies

Een inkomensverzekering voor je bedrijf of voor je medewerkers sluit je af bij een onafhankelijke adviseur. Hij kan samen met jou bekijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Een adviseur stemt zijn advies af op jouw bedrijf. Wat vind je belangrijk? Wat zijn jouw doelstellingen en die van jouw bedrijf? Via welke weg wil je deze bereiken. Een adviseur helpt je om mogelijke risico’s te zien, te voorkomen en te verzekeren. Wil je advies of wil je een offerte aanvragen? Vul hier het contactformulier in.

Wat kun je van een adviseur verwachten?

  • Risico-inventarisatie. Wat speelt er in jouw bedrijf, welke risico’s loop je met je bedrijf en hoe kun je deze risico’s verzekeren?
  • Advies. Als je weet welke risico’s je wil verzekeren, helpt een adviseur je de juiste keuze te maken, afgestemd op de situatie van jouw bedrijf.
  • Aanvragen van een offerte en polis. Je adviseur vraagt een offerte voor je aan, beoordeelt de offerte en helpt je om de polis aan te vragen.
  • Nazorg. Ook nadat je de inkomensverzekeringen hebt afgesloten, kun je terecht bij je adviseur. Voor vragen, maar ook voor advies. Verandert de situatie in je bedrijf, dan kan je adviseur samen met jou beoordelen of dit invloed heeft op je inkomensverzekeringen. En hij regelt een eventuele aanpassing van je verzekeringen.

Kosten voor advies
Je adviseur brengt voor financieel advies en voor bemiddeling kosten in rekening. Hoe de kosten in rekening worden gebracht verschilt per adviseur. Deze kosten kunnen verwerkt zijn in de premie van de verzekeringen. Of je krijgt van je adviseur een aparte rekening voor de kosten van advies en bemiddeling. Tijdens het gesprek met je adviseur neemt hij de voorwaarden met je door.