Brancheloket Transport Loket voor alle zorggerelateerde
verzekeringen en arbodienstverlening.

Keerpunt

Keerpunt helpt de werkende mens vooruit en biedt een zeker vooruitzicht. Als specialist in de wereld van arbodienstverlening, re-integratie, casemanagement en het toekomstige werken, levert Keerpunt effectieve en duurzame oplossingen. Of het nu gaat om het voorkomen van ziekte of om kort of langdurig verzuim, wij weten wat er nodig is. Vitale, inzetbare medewerkers, daar gaan we voor. Proactief, persoonlijk en altijd gemotiveerd vanuit ons positieve mensbeeld.

Wat maakt Keerpunt uniek?

  • Onze werkgevers geven ons gemiddeld een 8,4 voor onze dienstverlening.
  • Wij werken met de beste providers.
  • Wij zijn effectief bij de aanpak van verzuim.

Keerpunt ondersteunt werkgever en werknemer bij het proces om de re-integratie optimaal te laten verlopen. Wij bieden op het juiste moment de beste oplossing door analytisch naar de gehele context van het dossier te kijken. Binnen 3 dagen is er contact met de werkgever en wordt de situatie in kaart gebracht. Wanneer de inzet van een interventie nodig is, werkt Keerpunt samen met de beste partners uit de markt. Werknemers kunnen binnen 10 dagen bij een specialist terecht. En in de meeste gevallen kunnen we een (gedeeltelijke) vergoeding regelen.

Door onze aanpak af te stemmen op de specifieke situatie, versnellen we de duurzame re-integrtie van de werknemer en beperken we de financiële gevolgen van verzuim.

Keerpunt. Een zeker vooruitzicht